FILMARI NUNTI PLOIESTI 2015

CAMERAMAN PLOIESTI FILMARI NUNTI HD PLOIESTI

Subscribe

Intotdeauna cand vorbim de filmari nunti sau filmari evenimente, ne gandim ca trebuie sa apelam la un cameraman, pentru nunta si gata. Totul este rezolvat. Cameramanul sa fie cat mai discret eventual nici sa nu ii observi prezenta. Este total gresit. Pentru ca, la o nunta, un eveniment, botez...in general orice material, film, reportaj etc, este prioritar sa se formeze o relatie de prietenie, colaborare, intre regizorul de imagine si , daca vreti, actorii de o zi, ce vor "juca" in filmul lor. Intotdeauna, o mica regie , ici...colo, este necesara si da bine imaginii ce urmeaza sa fie filmata de catre cameramanul nuntii, botezului etc. Un papion ce trebuie putin " indreptat " , o cravata usor indoita..etc . La nunta, cameramanul, operatorul video prezent la eveniment, se limiteaza la o sedinta foto-video, facuta pe "fuga", din care mare lucru nu se poate face. Mirii sunt stresati, invitatii asteapta, timpul pentru sedinta se limiteaza eventual doar la fotografii, sarind aproape complet o sedinta video profesionala. Ajuns la local cameramanul nuntii trebuie sa se intereseze de surprizele ce vor fi pe parcursul evenimentului si de organizarea restaurantului, localului unde se desfasoara petrecerea ( ex. cand se va sparge jumboo-ul, pe unde vor intra ospatarii cand vor servi meniul nuntii, dansatorii trupa de dans cand isi vor face aparitia si multe alte probleme..specifice fiecarui eveniment in parte ).

Micile detalii vor fi scoase in evidenta de catre cameramanii pentru nunti, botezuri iar amintirile din ziua evenimentului vor fi imortalizate in imagini in cel mai profesionist mod posibil, acest lucru doar daca mirele si mireasa , parintii bebelusului ce urmeaza a fi botezat, sau organizatorul evenimentului vor colabora cu operatorii, cameramanii nuntilor, adevaratii regizori de eveniment.


Pe internet gasim doar "crema" imaginilor video, fotografiilor, reclama cameramanului sau a fotografului, continutul filmarii, detalii de montaj in continutul filmarii, nu o sa gasim. Detalii de sunet, detalii de imagine o sa avem doar la vizionarea unei nunti a prietenilor sau cunoscutilor nostrii. Tot atunci aflati detalii despre cooperarea respectivului clientul cu operatorul video, daca era atent la desfasurarea evenimentului, multe alte amanunte lipsite de importanta la prima vedere, dar decisive in realizarea unei filmari de exceptie.