FILMARI NUNTI PLOIESTI 2015

CAMERAMAN PLOIESTI FILMARI NUNTI HD PLOIESTI

Subscribe

Ca sa stii in ce mod te poti ferii de cameramanii amatori, invata cateva reguli de care trebuie sa tii cont pentru ca filmarea nuntii tale sa fie impecabila.
Mai nou, toata lumea pune mana pe o camera video si pe un aparat de fotografiat si se duce la nunti, dar nu este atat de usor cum cred unii si nici atat de ieftin cum vad altii statutul unui operator video.
Diferenta intre amatorism si profesionalism este enorma, ele fiind situate la poli opusi.

Montajul nuntii Pe intelesul tuturor montajul este procesul de taiere si asamblare a filmului si a sunetului pentru a putea fi proiectat in continuarea povestirii. Utilizat cu abilitate, talent si competenta, prin montaj se transmit starile mirilor, atmosfera nuntii, prin asocierea cadrelor, unele dupa altele, dand semnificatii si exprimand opinii. Montajul are o importanta majora in filmarea nuntii deoarece editorul este un director, un regizor, fiindca editarea inseamna accesul la atributele imaginii ( culori, nuante, forme) si nu numai la conceperea unei succesiuni expresive de cadre fotografiate. Un material exceptional poate fi realizat aproape "inexpresiv" intr-un montaj inept, dar, intr-o mica masura, un material comun, cel de nunta, relativ mediocru, poate devenii printr-un montaj de talent o adevarata poveste a nuntii.
Coloana sonora Ajuta, sustine, completeaza, e inevitabila pentru a crea o anume atmosfera ce acompaniaza secventa. Ritmul este dictat de actiunea din cadru si de cel al taieturilot de montaj. Sentimentele induse de coloana sonora intaresc starea sufleteasca ce se degaja din secventa pe care o insoteste. Muzica de fond, decor sonor, este o muzica inregistrata de obicei asincron care prin montaj acompaniaza filmarea nuntii. Elementele sonore clarifica actiunea, definesc un personaj, creeaza conexiuni intre idei, personaje, locuri, imagini, argumenteaza sau diminueaza senzatia de realism, atrag atentia asupra unui detaliu, sau o distrag, stabilesc un ritm al perceptiei, tempereaza trecerile abrupte dintre cadre. In mai toate cazurile uneori muzica inregistrata in casa mirilor este deranjanta deoarece fondul sonor este captat sub forma unei distorsiuni din cauza spatiului mic.