FILMARI NUNTI PLOIESTI 2015

CAMERAMAN PLOIESTI FILMARI NUNTI HD PLOIESTI

Subscribe

Prima greseala pe care o faceti cand angajati cameramanul pentru nunta, este cand intrebati despre pret inainte sa intrebati despre calitatile cameramanului sau echipamentele folosite pentru filmare si iluminatul scenelor.
Daca numai pretul conteaza, mai bine renuntati la filmare si plusati pe fotograf...
Intrebati de referinte! Vizionati materiale filmate - solicitati material brut, cautati scenele filmate in conditii de lumina dificile precum cadre luate in contralumina, alternata de cadre interior - exterior, urmariti culorile inregistrarilor.
Retineti ca in cazul filmarilor DV si DVCAM matrialul va pastra calitatea doar in cazul arhivelor de aprox 1 ora pe un DVD de 4,7 Gb
Intrebati si de casetele folosite! Multi operatori refolosesc casetele de nenumarate ori. Evitati acesti cameramani! Solicitati casetele cu materialul brut.
Cel mai important lucru este insa alegerea cameramanului potrivit! (degeaba trimiti un soldat neinstruit dar dotat cu tehnica pe campul de lupta...) Intrebati de studii, intrebati de experienta, cereti materiale de referinta, recomandari............ Cei mai buni cameramani se "iau" primii. Cautati sa nu angajati cameramanii care sunt oferiti "la pachet" cu alte servicii. Ex. sala de nunta cu decoratiuni, poze, filmare si sonorizare. Cautati specialisti pentru fiecare domeniu in parte.