FILMARI NUNTI PLOIESTI 2015

CAMERAMAN PLOIESTI FILMARI NUNTI HD PLOIESTI

Subscribe


Am nevoie de filmare video la nunta mea?

Căsătoria este un moment special în viaţa noastră. Un pas pe care numai cei care iubesc cu adevărat îndrăznesc să îl facă. Emoţiile, gesturile tandre, promisiunile celor doi îndrăgostiţi şi bucuria invitaţilor sunt clipe magice, unice care merită păstrate. Povestea nunţii începe odată cu pregătirile mirilor pentru cununia civilă şi se încheie în zorii zilei următoare, atunci când cei doi pornesc împreună către casă, cu zâmbetul pe buze şi cu nostalgia momentelor recent trăite. Deşi pare un pic ciudat, este greu să poţi observa toate minunăţiile care se petrec în jurul tău în acele momente. Aici intervine rolul unei filmări profesionale şi al unui montaj complet, care să redea filmul întregului eveniment. Strălucirea soarelui, zgomotul naturii, privirile drăgăstoase ale mirilor şi lacrimile de fericire ale părinţilor ascunse într-un colţ de batistă, sunt câteva momente pe care puţini le observă în acea zi. Aşa că asiguraţi-vă că nu veţi uita niciodată această zi minunată şi optaţi pentru o filmare profesională care să transforme nunta voastră într-un montaj de poveste, încărcat de emoţiile celei mai importante zile din viaţă.


De ce sa nu alegem o singura pesoana care sa faca si foto si video?
Filmatul şi fotografiatul sunt 2 ramuri înrudite, dar total diferite. Există reguli diferite, aparate diferite şi necesită maximă atenţie fiecare activitate în parte. Este adevărat că un operator video poate face şi poze, dar în niciun caz simultan. În momentul în care filmezi, trebuie să fii atent la încadrarea imaginilor, la setările camerei în funcţie de lumină, sunet sau culoare şi la succesiunea momentelor pe care le urmăreşti. La fel şi la fotografie. Importantă este încadrarea personajelor poyate, lumina, decorul şi surprinderea celui mai bun moment pentru fotografia dorită. Aşa că, aveţi grijă! Cel care se va angaja să le facă pe amândouă, categoric nu va face bine şi corect pe niciuna.
 Nu am nevoie de filmare la nunta, am deja un fotograf…
Fotografia înseamnă artă, dacă cel care o practică a studiat înainte, dacă are înclinaţie şi dacă pune mult suflet în ceea ce face. Cu toate acestea, fotografiile „nu vorbesc". Ele înfăţişează oameni şi momente, priviri şi trăiri surprinse într-o clipă, pe când filmarea unui moment înseamnă da-ul spus în faţa ofiţerului de la starea civilă, şoapta de iubire a celui ales, freamătul aripilor de porumbei la ieşirea din biserică sau cu aplauzele invitaţilor atunci când mirii păşesc pe ringul de dans. Tot prin imagini poţi trăi momentul în care mireasa este furată, emoţiile mirelui atunci când negociază sau bucuria invitaţilor atunci când se strâng în jurul tortului. Ideal este să aveţi şi filmat evenimentul şi fotografiat. Astfel vă veţi aminti mereu fiecare detaliu din ziua nunţii voastre.

Am nevoie de montaj?
O filmare buna fara a fi urmata de montaj (procesarea video) isi pierde mult din valoare. Acest procedeu este esential si prin el se pun in evidenta anumite momente, se creeaza un ritm al filmului, dar mai ales este pusa intr-o ordine fireasca povestea nuntii. Montaj nu inseamna o multitudine de efecte, tranzitii si texte aplicate fara rost. Materialul filmat trebuie decupat atent aranjat intr-o ordine fireasca, dupa anumite reguli. Se fac capitolele si materialul este pus pe DVD. Dureaza aproximativ 30 zile pentru a finaliza aceasta etapa.
Care este durata optima a filmului nuntii?
 In jur de 3 ore sunt suficiente pentru a acoperi toate momentele importante si pentru a nu plictisi spectatorii. Materialul nemontat poate avea si 5 ore (pt. filmarea cu o camera).